Merci Goudhaantjes!

Ten voordele van Goudhaantjes

Verkoop dozen Merci chocolaatjes aan buren en vrienden.

Waarom dit goed doel?

Als kindertalentenfluisteraar ben ik de deelnemende gezinnen altijd ontzettend dankbaar dat ik een stukje met hen op pad mag gaan om samen talenten te (h)erkennen en te benoemen! Een lach bij herkenning, een traan bij erkenning ... talentgedreven werken is zoveel meer dan woorden op talenten plakken ... De Fonkeldagen van de Goudhaantjes, dat is een prachtig en liefdevol initiatief dat kinderen met een beperking of ernstige ziekte in hun kracht zet!

Goudhaantjes

Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun persoonlijke talenten te vinden en te ontwikkelen.

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen schitteren en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

*We streven naar het ontdekken van talenten, maar ook versteviging van het zelfbeeld &eigenwaarde van het kind

*We moedigen waardering & verbinding binnen het gezin aan.

*We stimuleren samenwerken, betrokkenheid en sensibilisering binnen scholen en families.

*We garanderen een groei & ontwikkeling binnen het ganse gezin en een community van lotgenoten & supporters ter ondersteuning.

Met als einddoel: Een Goudhaantje met meer zelfvertrouwen, een gamma aan talenten en een toekomstperspectief

Bekijk dit goed doel