Memories for life

Ten voordele van Berrefonds VZW

Tijdens de week van 2 tot 8 December staan wij in het ziekenhuis (UZ Brussel) met een standje waar we allerlei dingen verkopen zoals; snoepzakken, vetplantjes, regenboog lunchzakjes en nachtlampjes.

Waarom dit goed doel?

Als vroedvrouwen & verpleegkundigen van de materniteit, verloskwartier & neonatale van het UZ Brussel werken wij al een paar jaar samen met het Berrefonds. Spijtig genoeg moeten wij vaak beroep doen op deze prachtige koesterkoffertjes maar zien we tegelijkertijd ook hoeveel deze voor de ouders betekenen. Daarom willen wij hen graag bedanken voor hun harde werk door dit prachtige initiatief te steunen.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel

Video's