Memories for life

Ten voordele van Boven De Wolken

We bedrukken toiletzakjes met een eigen design van een wolkje met daarboven een sterretje. Dit sterretje staat voor de gestorven kindjes. De zakjes worden verkocht aan €10 per stuk en alle winst gaat naar deze mooie VZW. Deze actie loopt vooral via facebook, waarna de mensen een zakje kunnen bestellen door te storten. Nadien kunnen ze uit een lijst van plaatselijke handelaars waarmee we samenwerken kiezen waar ze het zakje willen ophalen. Opsturen kan ook, maar dan vragen we €2 per zakje meer. Bezoek onze facebookpagina om onze beige met gouden toiletzakjes te bekijken en indien gewenst te bestellen.

Waarom dit goed doel?

In maart dit jaar verloren mijn vriend en ik ons ongeboren kindje. Dankzij de vrijwillige fotografen van VZW Boven de wolken hebben we prachtige foto's overgehouden aan onze eerst een laatste momenten samen met Louise. De liefde die we van deze vzw kregen willen we graag teruggeven in de vorm van een actie voor Music for life.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel

Video's