Melocakes for kids

Ten voordele van Belgisch KinderKanker Steunfonds

Om het Belgisch KinderKanker Steunfonds te steunen, maken wij Panorama Vastgoed in samenwerking met Chocolaterie D'Origine uit Kortrijk ambachtelijke melocakes. Deze worden verpakt in een doosje en zullen per doosje worden verkocht. (7€ per doosje) Als vastgoedmakelaar komen wij dagelijks met gezinnen persoonlijk in contact. Hierbij kan heel wat vreugde in het huis terug te vinden zijn, maar regelmatig ook verdriet. Enkele verhalen binnen onze vriendenkring en op professioneel vlak, hebben ons geraakt en geïnspireerd om met deze actie te starten. Wij kozen ervoor om ons steentje bij te dragen voor het Belgisch KinderKanker Steunfonds. Wij zijn keer op keer geraakt hoeveel families hiermee te maken krijgen.

Waarom dit goed doel?

In onze vriendenkring zijn er ouders waarbij hun kinderen te maken hebben gehad met deze ziekte. En ook soms het gevecht verloren hebben. Het doet je stilstaan wat dit als impact heeft. We zien nog altijd dat niet alle types bij kinderkanker financieel ondersteunt wordt. We hopen hiermee ons steentje bij te dragen.

Belgisch KinderKanker Steunfonds

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen. Niet alleen voor het zieke kindje maar ook voor het hele gezin.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen die tijdens deze zware periode thuis blijven om bij hun zoon of dochter te kunnen blijven en daardoor hun inkomsten zien dalen.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoek ook ziekenhuizen om daar aan een volledige afdeling geschenken, speelgoed, didactisch materiaal en dergelijke te schenken.

Bekijk dit goed doel