Mee in de bres voor ACE

Ten voordele van ACE België

Om de honden en katten in het zuiden van Spanje een handje te helpen, verkoop ik wafeltjes en chocolade.
Hiervan kan het asiel de nodige operaties en voeding financieren om al hun natte neuzen te helpen, waarna ze hopelijk hun gouden mand vinden.
Wat is er te verkrijgen:
Vanillewafels, chocoladewafels( 700gr / 5€), Parijse vanille en chocolade galetten, Suikerwafels met of zonder chocolade, Frangipannekes of carré confituurkes (allen 700gr / 6€), maar ook schilfertruffels in melk, wit en puur... en de zeevruchtjes (allen 250gr / 5€)
Dus twijfel niet en bestel, alle honden en katten zullen u dankbaar zijn... en ik ook.
Bestelling kunnen opgehaald worden vanaf 16/12

Waarom dit goed doel?

Zelf heb ik 2 honden van bij ACE geadopteerd en eentje virtueel.. Het is een toporganisatie die voledig draait op giften van mensen zoals jij en ik... want wat het mooie toeristische Spanje niet laat zien, is hoe het zijn dieren, waaronder vooral honden en katten verwaarloosd en mishandeld. Ik steun de organisatie nu zelf al een goede 4 jaar en wou het eens een keertje groter aanpakken, hopelijk lukt dat met de steun van iedereen die wil helpen.

ACE België

Animal Care Espana (ook gekend als Spaanse Honden in Nood-SHIN) is een Belgische organisatie, die honden redt uit Zuid-Spaanse dodingsstations. Daarnaast vangt ACE ter plaatse ook verwaarloosde en mishandelde honden op, puppy’s die voor dood in dozen of vuilniscontainers werden achtergelaten, en afgedankte fokhondjes. Voor elke hond wordt na een grondige screening een fijne thuis in België gezocht.

Dit jaar bestaat ACE 20 jaar. In deze tijd heeft de organisatie al aan 22.000 honden een nieuw leven gegeven. Daarnaast voert ze sterilisatieprojecten uit bij straathonden en -katten. De organisatie werd opgericht, en wordt nog steeds geleid, door de Belgische Fabienne Paques, daarbij geholpen door meer dan 150 Belgische vrijwilligers. ACE|SHIN krijgt geen subsidies en hangt volledig af van giften.

Voor meer info, kijk zeker op onze website: www.ace-charity.org

Bekijk dit goed doel