Meamo wenskaarten

Ten voordele van Ne(s)t

Als steunactie verkopen we drie speciaal ontworpen wenskaarten. Hiervoor werken we samen met het feel-good art brand “meamo” (I love myself) net omdat zij de boodschap verspreiden die de slachtoffers van tienerpooiers goed kunnen gebruiken:

"Meamo omarmt je, helpt je om jezelf te omarmen en je innerlijke glimlach te vinden.
Meamo bekampt moeilijke dingen door je hart te openen en je innerlijke glimlach te gebruiken.
Deel je meamo-kracht met anderen en open je hart.
Word meamo en creëer een betere wereld."

De wenskaarten worden verkocht via vrienden, kennissen, straatacties en via de webshop van meamo (www.meamo.eu). De opbrengst gaat integraal naar Ne(s)t vzw.

Een wenskaart kost 3,50€. Voor een pakketje van drie wenskaarten betaal je 10,00€. De wenskaarten worden geleverd met een passende enveloppe in een hoesje. Online betaal je 10,00€ voor een pakketje van drie wenskaarten + 3,00€ verzendingskosten binnen België.

Waarom dit goed doel?

Na de pakkende getuigenis van Saskia Van Nieuwenhove besloten mijn vrouw en mezelf een actie op te zetten om deze vzw te steunen.

Ne(s)t

De vzw zorgt voor minderjarige meisjes en jongens die in de kinderprostitutie worden gedwongen door vrienden/familie of vreemden, ze vallen dus onder het officieel statuut mensenhandel.Onze doelgroep zijn minderjarigen jongens en meisjes die we opvangen en begeleiden, in bestaande centra zijn de faciliteiten er niet op voorzien om deze slachtoffers op een juiste manier op te vangen en te ondersteunen.
Via Ne(s)t kunnen we deze minderjarige kinderen helpen om terug kind te worden en om hun ervaringen te verwerken, bijstaan tijdens verhoren van de politie, rechtbanken en advocaten.

Door in een huiselijke sfeer tot rust te komen en hun verdriet en problemen te delen met andere slachtoffers en hulpverleners, vrijwilligers zijn we momenteel op spoor van nog een 25 andere slachtoffers die nog in dit milieu vastgehouden (valt onder gijzeling) en misbruikt worden (tot 15 x per dag verkracht), als ze dit niet doen worden ze afgeslagen, verbrand, verslaaft gemaakt aan harddrugs en alcohol.

Bekijk dit goed doel