Mathis for life

Ten voordele van Berrefonds VZW

Enerzijds verkopen we de producten van het Berrefonds zelf (drinkfles, hartjes en lichtjes), anderzijds verkopen we nog zelfgemaakte armbandjes en haakwerkjes.

Waarom dit goed doel?

Op 17 juli 2019 is ons zoontje Mathis stil geboren na een zwangerschapsduur van 28 weken. Na de geboorte kregen wij een koesterkoffer van het Berrefonds om herinneringen vast te leggen. Verder hebben we heel veel warmte en steun mogen ontvangen van deze organisatie tijdens de bezoeken aan het Koesterhuis. Het berrefonds is voor ons een organisatie van onschatbare waarde en door deze actie op te zetten willen wij iets terug doen voor hun.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel

Video's