Marte* for life tvv Boven De Wolken

Ten voordele van Boven De Wolken

Twee weekend op rij verkopen we drie soorten verse, zelf bereide spaghettisaus met de beste ingrediënten van eigen streek.
Meer info via sofie.van.assche@hotmail.com

Waarom dit goed doel?

Eind augustus 2019 werd onze beresterke, vrolijke dochter plots niet meer wakker. Ze zou de dag erna 5 maanden oud worden. Antwoorden kregen we niet: de autopsie bracht geen duidelijkheid, Marte was kerngezond. Geen enkele risicofactor, maar zoiets heet dan 'wiegendood'. Alle geluk verdween in het niets, de grond onder onze voeten zakte weg. We moesten aan haar grote broer het onmogelijke vertellen. Gelukkig hadden we via de warmste week al gehoord van boven de wolken. Een fantastische fotografe maakte nog heel erg mooie foto's. Dit betekent zo veel voor ons, maar waarschijnlijk later nog veel meer voor haar broer !

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel