Marte* for life tvv Berrefonds vzw (Kapellen)

Ten voordele van Berrefonds VZW

De feestdagen in het vooruitzicht, maar weinig tijd om cadeautjes in te pakken ?
Wij pakken ze met veel liefde en zorg in !
We zorgen voor een leuk kerstpapiertje en een naamsticker zodat je niet vergeet wat er onder de kerstboom ligt.
Cadeautjes kunnen bij ons thuis worden afgezet of we komen bij u thuis (< 5km Kapellen) of op het werk (als de baas akkoord gaat) bij grote vraag.
Klein cadeautjes: € 1, groot cadeau € 2, XXL cadeau € 3.
Wij houden ons aan het beroepsgeheim: we vertellen niet verder wat er in de pakjes zit !
Aanvragen via lien.van.assche@hotmail.com

Waarom dit goed doel?

Eind augustus 2019 werd onze beresterke, vrolijke dochter plots niet meer wakker. Ze zou de dag erna 5 maanden oud worden. Antwoorden kregen we niet: de autopsie bracht geen duidelijkheid, Marte was kerngezond. Geen enkele risicofactor, maar zoiets heet dan 'wiegendood'. Alle geluk verdween in het niets, de grond onder onze voeten zakte weg. We moesten aan haar grote broer het onmogelijke vertellen. Gelukkig kregen we zoveel steun van het Berrefonds. Want in die dagen vol ongeloof moet je net veel belangrijke beslissingen nemen. En herinneringen nemen waar het nog kan ! Zonder het Berrefonds had ik nu geen ring met de vingerafdruk van Marte die altijd aan mijn vinger blinkt. Zonder hen geen mooie voetafdrukjes om te koesteren. Zonder hen wist ik niet waar te beginnen om Warre uit te leggen wat cremeren betekent. En zoveel meer...

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel