Market & Retail Management Bvba

Ten voordele van Heuvelheem vzw

Carrefour Market Kruisem gaat pluchen dieren verkopen, per verkocht artikel schenken we 2,00 € in naam van onze klanten aan deze organisatie.
We gaan ook een gepersonaliseerde donatiebox zetten aan elke kassa waar de klanten hun centjes in kunnen achterlaten.

Waarom dit goed doel?

Het is een organisatie in onze regio, deze mogen ook in de kijker gezet worden, het moet niet altijd een organisatie zijn die iedereen kent. Zo weten onze dorpsgenoten dat er dicht in de buurt ook wel iets is die onze aandacht moet krijgen. Deze mensen verdienen iets extra, ze worden wel eens vergeten.

Heuvelheem vzw

Heuvelheem biedt kwalitatieve, handicapspecifieke ondersteuning op het vlak van wonen en daginvulling aan personen met een (vermoeden van een) beperking in de ruime regio Oudenaarde, Kruishoutem en Deinze.
Als organisatie zorgen we er voor dat onze cliënten ondersteund worden in een aangename omgeving. We zetten hierbij in op een goed evenwicht tussen comfort en betaalbaarheid.
Heuvelheem en zijn cliënten maken deel uit van een samenleving. We horen erbij en nemen het voortouw in de groei naar een inclusieve samenleving.
Vanuit onze maatschappelijke opdracht als sociale ondernemers, zetten we in op lokale verankering en de uitbouw van duurzame samenwerkingsverbanden met relevante partners.

Bekijk dit goed doel