Manitoba's warmste kerstmarkt!

Ten voordele van De Kantel vzw

Kerstmarkt met kraampjes: kaartjes, mutsen, kaarsen, kerststukken, kerstfilm, photobooth, kerstman, kerstlot, oude-boeken, gluhwein, jenever, chocolademelk, wafels, croque monsieur, lekkers...
De opbrengst gaat integraal naar de warmste week.

Waarom dit goed doel?

Als basisschool in Sint-Andries hebben wij enkele leerlingen die in De Kantel verblijven en bij ons school lopen. Wij weten van heel nabij dat de omstandigheden thuis niet altijd de goede zorg garanderen. De Kantel is hierbij een prachtig initiatief, de kinderen kennen er structuur, liefde en hulp.

De Kantel vzw

De Kantel is een privé-initiatief in Sint-Andries (Brugge), erkend en gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Wij begeleiden kinderen en hun gezinnen die in hun ontwikkeling en opvoedingsproces problemen ervaren. Soms volstaat het om aan huis te gaan en de kinderen in hun familiale context te helpen. Maar in andere gevallen is een tijdelijke opvang noodzakelijk. Daarvoor bieden wij vier leefgroepen: een groep voor heel jonge kinderen (0-6 j.), twee groepen met een leeftijdsspreiding tussen 3 en 25 jaar, en een adolescentengroep voor jongeren tussen 15 en 25 jaar. Verder is er ook een afdeling ‘studio-wonen’ voor jongeren tussen 17 en 25 jaar en begeleiden we ook jongvolwassenen die zelfstandig gaan wonen buiten de voorziening.

Bekijk dit goed doel