Mandalatekeningen voor De Kompanie

Ten voordele van De Kompanie

Mijn schoonzusje maakt prachtige mandalatekeningen en zij heeft er een veertigtal ter beschikking gesteld om te verkopen ten voordele van het woonproject van de Kompanie. Ik heb dit aanbod met veel dankbaarheid aanvaard als mijn persoonelijke actie ter gelegenheid van de Warmste Week.

Waarom dit goed doel?

Ik help al jaren al vrijwilliger in het dagcentrum van De Kompanie en heb intussen een warme band opgebouwd met de (jong)volwassenen. Er zijn bouwplannen voor een nieuw dagcentrum en woonhuis dat in Mortsel zal gebouwd worden.

De Kompanie

ATELIERWERKING en WOONPROJECT
Vzw DE KOMPANIE

vzw De Kompanie is enerzijds een inclusief creatief atelier voor jongeren met een fysieke, mentale en/of visuele of auditieve beperking vanaf 14 jaar. We doen creatieve activiteiten maar gaan evengoed zoals andere jongeren eens naar de cinema of sluiten aan bij activiteiten van de stad. Inclusie van onze jongeren in de maatschappij is voor ons het uitgangspunt.

Anderzijds is vzw De Kompanie ook (een groep ouders) die voor deze jongeren een woonproject aan het realiseren zijn zodat zij op hun eigen manier een eigen plekje kunnen hebben in Woonproject De Kompanie. Onze bouwgrond is bouwrijp ! Architect en team is volop bezig. Start bouw najaar 2019 begin 2020. Nu nog wat mooie acties en gulle schenkers en we kunnen nog beter dit droomproject waarmaken voor onze jongeren met een beperking.

Aangezien onze atelierwerking alsook ons woonhuis niet gesubsidieerd worden zijn wij dus heel erg blij met al jullie acties groot of klein !

Bekijk dit goed doel