Make your dream come true

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Wij verkopen potjes met daarin kaarsjes, dit potje is mooi versiert door de vrienden van mijn neef. Pieter was voor ons altijd een lichtpuntje. Ondanks zijn ziekte blijf hij steeds positief en hielp hij andere mensen. Hij deed zelf ook al verschillende acties maar dit gaat nu niet meer, daarom doen wij verder.

Waarom dit goed doel?

Mijn neef was 13 jaar toen hij getroffen werd door kanker, dit was een zeer zeldzame kanker. Deze strijd duurde 4 jaar. Helaas is hij op zijn 16 jarige leeftijd overleden. Hij heeft op zijn 14 jaar een droom gekregen die hij nooit zal vergeten dankzij Make a Wish. Wij als nabestaanden willen iets terug doen voor make a wish door geld in te zamelen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel