Maasmechelen Village goes Rospot for Make-A-Wish!

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Omdat wij geloven in de helende kracht van de wens én vinden dat elk kind recht heeft op zijn/haar droom, willen wij Make-A-Wish Vlaanderen steunen en hen een hart onder de riem steken. Naast onze steun op de Warmathon zullen wij ook geld inzamelen voor hen via onze rospot.

Waarom dit goed doel?

Alle collega's van Maasmechelen Village kiezen elk jaar een goed doel die wij ter harte nemen. Een jaar lang organiseren wij initiatieven om geld in te zamelen voor dit goed doel. Dit jaar kozen wij voor Make A Wish Belgium omdat wij vinden dat elk kind recht heeft om te dromen en wij geloven in de helende kracht van de wens!

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel