LUNGE FOR LIFE

Ten voordele van G-sport Vlaanderen vzw

Op 21/12/2019 organiseert Crossfit Super7 in het kader van de Warmste Week (Music For Life) de allereerste editie van LUNGE FOR LIFE.

PRAKTISCH

We starten vanuit de box in Leuven (Aarschotsesteenweg 106 ) en gaan zoveel mogelijk afstand afleggen 'al lungend' gedurende 3 uur rond de vaart.
Je kan dit in een team doen en zo samen de afstand afleggen. De bedoeling is dat er steeds 1 persoon aan het lungen is. Met hoeveel leden je een team vormt kies je helemaal zelf. (met je gezin, vriendengroep, collega's,geliefde, hard core alleen,.. IEDEREEN is welkom!)

* ALLE opbrengsten gaan naar ons zelf gekozen goede doel G-Sport Vlaanderen: https://www.gsportvlaanderen.be/

!! INSCHRIJVEN !!

Via mail naar nele@crossfit-super7.be met vermelding van “Lunge for Life”. Dit kan tot en met zaterdag 14 december.

Waarom dit goed doel?

We vinden het als Crossfit heel belangrijk das iedereen aan sport kan doen, en hierin plezier kan beleven. Het is een basisbehoefte voor ieder van ons.

G-sport Vlaanderen vzw

G-sport Vlaanderen vzw wil zoveel mogelijk personen met een handicap de kans geven om het plezier van sport te ervaren.

We doorbreken taboes, verzamelen alle kennis rond G-sport en zijn de gids voor iedereen die rond G-sport wil werken.

G-sport Vlaanderen vzw verzamelt daarnaast middelen bij bedrijven en het publiek om deze door te storten naar sporters en clubs zodat zij aangepaste sportmaterialen kunnen aankopen. Rolstoelen, een tillift voor het zwembad, rinkelballen of een bocciagoot, ... het zijn maar enkele voorbeelden van het materiaal dat broodnodig is om te kunnen sporten.

Bekijk dit goed doel