Lunch4LIfe

Ten voordele van De Engelenhoeve

Samen genieten van een heerlijke zelfgemaakte lunch en genieten van een lekker dessert gemaakt door en voor de medewerkers van vdk bank.

Waarom dit goed doel?

Dit is een snoezelboerderij, een mini-pretpark zeg maar voor kinderen/volwassenen met een beperking.

Deze vzw draait volledig op sponsoring en giften en is bovendien gratis voor de bezoekers.

De bezoekers kunnen daar een ritje maken met de snoezelpaardentram, snoezelen in de tuin en spelen met de kleine boerderijdieren.

Ik heb deze boerderij al eens bezocht met mijn dochter en de kleinkinderen en was zo onder de indruk om de blije en gelukzalige gezichtjes te zien.

De uitbaters, heel lieve mensen en met een hart voor kinderen/volwassenen die ietsje anders zijn , draag ik een warm hart toe, daarom zou ik deze vzw graag wil voordragen .

De Engelenhoeve

De Engelenhoeve is een mini-pretpark waar personen, vooral kinderen, met een beperking hun moment van geluk kunnen beleven. Ook kansarme kinderen en ouderen kunnen hier terecht om een onvergetelijke dag mee te maken. Instituten, scholen en ouders met hun kinderen kunnen GRATIS een dag bij ons op bezoek komen.
Wij verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie! Maar ook in deze nieuwe omgeving zullen onze bezoekers kunnen blijven genieten van het snoezelen, contact met dieren en de huifkarrentochten.

Bekijk dit goed doel