Lummen for Life

Ten voordele van Medora Belgium

Lummen for Life is een evenement waar sportieve uitdagingen gecombineerd worden met muzikale groepen. We hebben verschillende leuke sportieve uitdagingen gevolgd door live-muziek in een verwarmde tent. Er is ook een leuke binnenspeeltuin vol springkastelen voor de kleintjes onder ons.

Waarom dit goed doel?

Medora Belgium is een VZW waarin tandartsen en vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten voor het algemeen welzijn van Nepalese schoolkinderen.

Kinderen die tandzorg nodig hebben, krijgen een tandheelkundige behandeling in het Health Center dat door Medora werd opgericht. Jaarlijks gaan er één of meerdere teams waaronder tandartsen, artsen en vrijwilligers uit België en Nederland naar Nepal om te werken in dental camps.

Medora Belgium

Medora zet zich in voor de gezondheidszorg en in het bijzonder de mondzorg van de Nepalese kinderen (zie www.medora.be). Omdat kinderen die gezond zijn en naar school kunnen gaan meer kansen hebben op een betere toekomst. Jaarlijks stuurt Medora een of meerdere teams van tandartsen en vrijwilligers naar Nepal.

Bekijk dit goed doel