Lukkenbak

Ten voordele van Azura.be

Ik bak lukken voor vzw Azura, omdat ik op die manier een steentje wil bijdragen aan het verminderen van het leed waaraan zwerfkatjes blootgesteld worden.
Voor 5 € krijg je 14 lukken,
Voor 10 € krijg je 30 lukken.

Waarom dit goed doel?

Jammer genoeg zijn veel mensen zich nog niet bewust dat het niet steriliseren/castreren van katten voor grote ellende zorgt. Hierdoor blijft het aantal zwerfkatten dramatisch stijgen. Vzw Azura zet zich in om deze sukkelaars op te vangen, de verzorging te bieden die ze nodig hebben inclusief medische zorgen en een warme thuis te vinden. Het is bijzonder dapper om je onvoorwaardelijk in te zetten voor de zwaksten. Zij kunnen alle steun gebruiken want het blijft momenteel nog al te vaak dweilen met de kraan open. Hoe meer we kunnen inzamelen, hoe meer poezen kunnen geholpen worden.

Azura.be

Azura is een non-profit-organisatie die hulp biedt aan poezen die in een asiel of andere erkende organisatie verblijven en dure levensreddende operaties of verzorging nodig hebben
Uit ondervinding weten wij dat asielen of organisaties het vaak moeilijk hebben om deze operaties te bekostigen, terwijl ze vaak een poezenleven kunnen redden.
Hier vatte Maureen het idee op om de vzw Azura op te richten.
Wij zijn aan geen enkele organisatie verbonden maar bieden hulp waar nodig en indien de fondsen aanwezig zijn.

Bekijk dit goed doel