Lukas For Life

Ten voordele van CAW Oost-Brabant

Ik ben zelf een muzikale duizendpoot die graag filmpjes maakt van zijn muziek. Daarom laat ik mensen liedjes aanvragen waarvan ze willen dat ik ze cover. Voor 5 euro of meer (vrije gift) speel ik deze nummers en post ik ze op Instagram en Facebook.

Waarom dit goed doel?

De organisatie ligt me zeer nauw aan het hart. Iemand die ik goed ken heeft een hele zware periode meegemaakt door een traumatische gebeurtenis die ze meemaakte. Deze organisatie heeft haar enorm geholpen bij het verwerken. Daarom wil ik mijn steentje bijdragen.

CAW Oost-Brabant

CAW Oost-Brabant is een welzijnsorganisatie dicht bij mensen. Iedereen kan met om het even welke welzijnsvraag bij ons terecht. We geven informatie, advies, ondersteuning, opvang en begeleiding.
Wanneer we hulp bieden, doen we dat op maat van mensen. Iedere vraag, iedere persoon is immers anders. Daarom moeten we soms buiten de lijntjes kleuren. Meer doen dan eigenlijk onze decretale opdracht is. Want hulpverlenen doe je met hart en ziel, maar soms vraagt het meer dan dat.
Het geld dat we via Music for Life werven, zetten we in voor projecten die rechtstreeks ten goede komen aan de meest kwetsbaren in de samenleving.
Meer info op www.ikgeefomeenander.be

Bekijk dit goed doel

Video's