Luisteren naar warme klankschalenmuziek !

Ten voordele van Een Hart voor Vluchtelingen VZW

Op zondag 15 en zondag 22 december speel ik in de pastorie van Munte op mijn klankschalen.

Het begint om 11 uur en eindigt rond 17 uur. Ik nodig jullie allemaal uit om te komen luisteren naar deze warme klanken, ten voordele van onze warme organisatie. Iedereen is vrij om te kiezen welke bijdrage hij wil schenken.

Ik hoop vele warme mensen te mogen verwelkomen.

Waarom dit goed doel?

Met deze actie wil ik 'Een Hart Voor Vluchtelingen' onder de aandacht brengen bij de inwoners en bezoekers van het pittoreske Munte. Ik wil mij engageren voor deze organisatie , in de hoop dat ik de inwoners en bezoekers warm kan maken voor dit goede doel.

Een Hart voor Vluchtelingen VZW

Een Hart voor Vluchtelingen vzw is een groep van 45 toegewijde vrijwilligers – vluchtelingen/nieuwkomers inbegrepen – die hulp bieden aan alle mensen in nood. We openden een ontmoetingsruimte/ weggeefwinkel, ‘De Olijfboom’, in mei 2016 onze activiteiten blijven groeien. Iedereen brengt zijn eigen mogelijkheden en talenten naar ‘De Olijfboom’, die vele vrijwilligers hun tweede huis noemen.

Met een open hart en de juiste kennis willen we ieders start vergemakkelijken met verschillende diensten:
- ontmoetingscentrum De Olijfboom
- individuele hulpverlening
- workshops en activiteiten
- materiële hulp, via De Olijfboomn
- een buddywerking
- gerichte werkgroepen: kinderwerking, hulp bij zoeken naar woning, naaiatelier,...

Onze missie is mensen ondersteunen bij hun start en herstart, dit met elkaar te ont-moeten, hen te infromeren en de te verbinden met de bewoners van de Stad. wij activeren ook nieuwkomers en kwetsbare Gentenaars. Iedereen is hartelijk welkom <3

Bekijk dit goed doel