Lowies bouls en Lowies roste

Ten voordele van Spierziekten Vlaanderen

Wij verkopen de gekende bouls de Berlin gedurende de ganse periode onder de naam van Lowies Bouls en bieden deze dan ook iedere dag aan. We doen dit als navolging van de hier succesvolle Bar Louis geweest. Per verkochte Bouls schenken wij €0.10 aan Spierziekte Vlaanderen. Alsook de plaatsen we Lowies rostpot om uw roste en natuurlijk ook andere munten in te zamelen

Waarom dit goed doel?

omdat we meerdere kennissen en klanten hebben die hier mee geconfronteerd zijn

Spierziekten Vlaanderen

Bij Spierziekten Vlaanderen zijn personen met om het even welke spierziekte, maar ook ouders, familieleden, vrienden of andere betrokkenen welkom. Er bestaan veel verschillende spierziekten. Omdat deze aandoeningen allemaal erg zeldzaam en dus onbekend zijn, is het heel moeilijk om op zoek te gaan naar informatie of lotgenoten met dezelfde aandoening.

Deze aandoeningen zijn zo ingrijpend dat men dikwijls totaal ontredderd is na een diagnose. In sommige gevallen moeten ouders verwerken dat hun kind in een rolstoel zal terechtkomen, steeds meer verlamd zal geraken, en vroegtijdig zal sterven. Evengoed kan je echter als volwassene getroffen worden door een spierziekte. Voordien vaak kerngezonde mensen worden plots afhankelijk, kunnen niet meer werken en zitten met veel vragen.

Naast lotgenotencontacten en het uitwisselen van tips en ervaringen, zorgt onze organisatie ook voor vormingsdagen en aangepaste ontspanningsactiviteiten en volgen we de medische ontwikkelingen op de voet.

Bekijk dit goed doel