Lotus for Humival

Ten voordele van Humival

Voor 8 euro krijg je van ons een koekjespakket met 20 koekjes, een duurzaam zakje én een gratis ticket voor Bobbejaanland (1+1 gratis)!
Bestellen kan via:
- evelien_callens@hotmail.com
- lisamia90@hotmail.com

Met de opbrengst zorg je er voor dat de Contactclowns een jaar lang kunnen langskomen in Humival.

Humival is een voorziening voor personen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Via hun belevingsgerichte houding en geïntegreerde aanpak betekenen de Contactclowns een meerwaarde voor personen met een verstandelijke beperking. Kwetsbaarheid, openheid, zachtheid en nieuwsgierigheid zijn belangrijke uitgangspunten in hun manier van omgaan.
Waar je bij "gewone" clowns aan humor denkt, draait het bij Contactclowns rond "contact leggen".

Waarom dit goed doel?

Sinds 2012 verblijft mijn zus tijdens de week in Humival. We dragen, waar en wanneer we kunnen, ons steentje graag bij!

Humival

Humival biedt ambulante en residentiële ondersteuning bij wonen en dagbesteding voor een zeventigtal volwassen personen met een verstandelijke/en of meervoudige beperking uit het Meetjesland. Zij doet dit op 7 zorgdomeinen: lichaamsverzorging, huishoudelijke activiteiten, atelierwerking, sport en ontspanning, beweging en sport, projecten levensvorming en leefgroepsoverstijgende activiteiten (structuurwerking, belevingsactiviteiten en ouderenwerking). Een groep van 60 enthousiaste medewerkers, aangevuld met twintigtal vrijwilligers en een tiental stagiairs staan in voor de dagelijkse zorg. Een emancipatorische grondhouding met oog voor kwaliteit van bestaan bij iedere persoon ligt aan de basis van elke ondersteuning.

Bekijk dit goed doel