#loop2861

Ten voordele van WIJZERSTERK vzw

Waver Feest doet Onze-Lieve-Vrouw-Waver al enkele jaren bruisen. We zijn dan ook gekend en geliefd in ons dorp. Dat mogen we gerust zeggen. Dit najaar wil Waver Feest beroep doen op het grote hart van onze gemeente. Samen met de vzw Wijzersterk organiseren we #Loop2861. Een sponsorloop die het midden houdt tussen een urban trail en de Warmathon. De deelnemers ontdekken enkele mooie Waverse trekpleisters en hoe meer rondjes van 2861 meter men loopt, hoe meer er naar de vzw Wijzersterk gaat. Omdat de tocht een totaalbeleving is, roepen we alle creatievelingen op om langs de zijkant van het parcours het beste van zichzelf te geven. Musiceren, goochelen, acteren, DJ'en, gorgelen, cheerleaderen, … het kan allemaal.
Start en aankomst bevindt zich aan het mooiste en duurzaamste jeugdlokaal van West-Europa (en omstreken), de scoutslokalen van Roeland.

Waarom dit goed doel?

Wijzersterk is een vereniging van geëngageerde ouders van jongeren met een beperking. Bijzondere mensen verdienen immers hun plekje in deze wereld. Zij willen wat anderen ook willen, namelijk wonen, werken, genieten van het leven en een eigen toekomst uitbouwen. Aan de wieg staan vier bijzondere vrienden die dit vooral samen en liefst ook met anderen willen verwezenlijken. Vanuit de warme, veilige en stimulerende schoolomgeving willen ze de stap zetten naar de leefwereld van de volwassenen, gesteund door hun netwerk.
Na een jarenlange coördinerende en begeleidende expertise die is opgebouwd vanuit de G-sportwerking in Onze -Lieve -Vrouw- Waver, ervaren ze dat dit het best te realiseren is in een aangepaste en inclusieve samenleving. Als je "de gasten" van wijzersterk aan het werk ziet, wéét je gewoon waarom ze alle steun verdienen. Hier zet een heel dorp graag de schouders onder!

WIJZERSTERK vzw

Dagbestedingsproject voor personen met een beperking te Onze Lieve Vrouw Waver. WIJ, samen met onze woon-, werk en leefomgeving bouwen aan een WIJZERE en STERKERE toekomst. Na jarenlange expertise vanuit de G-sportwerking in Onze-Lieve-Vrouw Waver, ervaren we dat dit het best te realiseren is in een aangepaste en inclusieve samenleving.
Een vertrouwde en veilige omgeving wordt ons aangeboden door KSK Wavria. Wijzersterk tracht een toekomst uit te bouwen, te midden van een dorpsgemeenschap en waar we ook een bijdrage kunnen leveren. Wijzersterk biedt zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan, aan personen met een beperking.

www.facebook.com/vzwwijzersterk

Bekijk dit goed doel