Long May You Run, Walk for Chris De Vuyst

Ten voordele van OIGO VZW

Wandeling naar Kortrijk met als startplaats Sint Denijs Westrem en instapplaatsen te Deinze (station), St-Eloois-Vijve (kerk) en Harelbeke (Markt) met als aankomst het podium van Music For Life in Kortrijk.

Chris haar echtgenoot heeft een pakkend eerbetoon geschreven aan zijn overleden echtgenote, namelijk "Long may you run", een terminale dagboekbladzijde. Misschien zagen jullie al nieuws omtrent dit boek verschijnen.

Om het boek te ondersteunen en een eerbetoon aan Chris te brengen, is het idee gerijpt om hier iets aan te koppelen, namelijk een wandeltocht van Gent (Sint-Denijs-Westrem) naar Kortrijk, het toneel van Music For Life in 2019. Dit zou plaatsvinden op zondag 22/12/2019.
De kerngedachte is om het boek "Long may you run" de nodige aandacht te geven en te koppelen aan het overlijden van Chris. Het boek biedt een zekere ondersteuning voor mensen die in hun onmiddellijke omgeving iemand zien sterven hebben aan kanker.
Door diverse acties hopen we geld in te zamelen.

Waarom dit goed doel?

Jullie herinneren zich vast en zeker nog 23/12/2017, de dag waarop een aantal mensen uit Lochristi en Kalken een loopevenement organiseerden (van Laarne naar Wachtebeke) nl. Lola4Life.

Jammer genoeg herinneren jullie zich ook dat we op 27/03/2018 veel te vroeg afscheid dienden te nemen van Chris De Vuyst, het boegbeeld van die actie.

In mijn onmiddellijke omgeving heb ik al heel veel mensen in aanraking zien komen met deze ziekte. Daarom dat ik door het organiseren van deze actie een steun wil zijn voor de vele mensen die hier het slachtoffer van zijn en/of iemand hebben verloren aan deze ziekte.

OIGO VZW

VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) werd opgericht op 27 december 2007. De vereniging heeft tot doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en alle nodige initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van al haar acties informeren. ” Als specifiek doel richt zij zich tot het verbeteren van het comfort van de patiënt.

Bekijk dit goed doel

Video's