Livingconcert Cousin Made

Ten voordele van Pleegzorg Vlaanderen

Op 22 dec spelen wij in Bekkevoort een livingconcert ten voordele van Pleegzorg Vlaanderen. Dit livingconcert wordt mogelijk gemaakt door Mevr Danielle Vantongerloo. Een enorm geëngageerde vrouw die zich graag inzet voor dit doel en houdt van livemuziek en in het bijzonder van Cousin Made!

Waarom dit goed doel?

Mijn vrouw en ik hebben 7 jaar geleden zelf de stap gewaagd om 2 pleegzoontjes op te nemen in ons gezin. Het idee dat je voor die kinderen kansen biedt die ze anders nooit gekregen zouden hebben, is een wonderlijk gevoel. Wij worden heel goed bijgestaan door onze pleegzorgbegeleider waardoor we met alle vragen een antwoord kunnen krijgen!
Zelf staan wij allebei ook in het basisonderwijs en wij zien veel kinderen die meer kansen verdienen en die met pleegzorg geholpen zouden kunnen worden. Daarom verdient dit goed doel om meer in de kijker gezet te worden.

Pleegzorg Vlaanderen

Pleegzorg Vlaanderen zoekt gezinnen die kinderen met een moeilijke thuissituatie of volwassenen met een handicap en/of psychiatrische problematiek voor korte of lange tijd willen opvangen in hun gezin.

Bekijk dit goed doel