Live schilderij op de Boekenbeurs.

Ten voordele van Natuurpunt

Ik maak live een schilderij op de Boekenbeurs. Met de hulp van mijn uitgevers Oogachtend en Matsuoka wordt dit canvas daarna verkocht voor het goede doel. Wie er altijd van gedroomd heeft om een originele Duchateau aan de muur van zijn living te hebben, kan via strips@standaarduitgeverij.be bieden op dit exclusieve kunstwerk. De opbrengst gaat integraal naar Natuurpunt.

Waarom dit goed doel?

De natuur was er eerst. Dan wij pas. Alles is gebaseerd op de natuur, wij leven in de natuur. Dus dienen we uitermate de beste zorg te verlenen aan de natuur met alle respect voor het leven op aarde. Zonder natuur is er geen mens, geen leven, geen economie, niets...

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor natuurbehoud in Vlaanderen. Gesteund door 110.000 leden zetten meer dan 6.000 vrijwilligers zich dagelijks in om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Daartoe kopen en beheren we honderden natuurgebieden, brengen we de staat van de natuur in kaart en treden we in dialoog met beleidsmakers. We brengen mensen in contact met de schoonheid en kennis over de natuur via vorming en publieksacties. Jaarlijkse verwelkomen we meer dan 2 miljoen bezoekers in onze natuurgebieden.

Bekijk dit goed doel