Live in de Living

Ten voordele van AMBULANCE WENS BELGIË vzw

Op vrijdag 6 december schuiven we de zetels aan de kant voor een leuk concertje in onze living. Het recept is even eenvoudig als fijn: de living vullen met goeie muziek, gezelligheid en vrienden. En daar hoort uiteraard een goed glas bij.

In februari organiseerden we nog een huiskamerconcert. Het was de laatste keer dat onze goede vriend bij ons thuis was. We missen hem nog elke heel hard en dat zal op 6 december zeker zo zijn. Daarom leek het ons een goed idee om de opbrengst van het concertje Music For Life-gewijs aan de organisatie te schenken die zijn laatste festivaltrip bezorgde.

Waarom dit goed doel?

In juli namen we afscheid van een heel goede vriend. Na een hels jaar van operaties en ziekenhuizen moest hij zijn strijd tegen kanker opgeven. Het voorbije jaar was een jaar van verdriet, elke dag een beetje afscheid nemen maar ook een jaar met fantastische en intense momenten. Een heel bijzonder moment was zijn bezoek aan Best Kept Secret Festival. Op dat moment was hij al zeer ziek en vastgekluisterd aan zijn bed. Dus bracht Ambulance Wens hem met bed en al naar de Beekse Bergen gebracht om zijn -laatste- concert mee te pikken. Een ongelooflijk moment.
In februari organiseerden we nog een huiskamerconcert. Het was meteen de laatste keer dat onze vriend bij ons thuis was. Het leek ons een goed idee om de opbrengst van het concertje Music For Life-gewijs aan de organisatie te schenken die onze vriend zijn laatste festivaltrip bezorgde.

AMBULANCE WENS BELGIË vzw

Ambulance Wens België VZW vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk, maar niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier kan worden vervoerd. Bij de wensen van Ambulance Wens België wordt vervoer verzorgd met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en een extra comfortabele brancard. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee.

Bekijk dit goed doel