Literair winterevent CAP Noord

Ten voordele van buitengewoon vzw

Tijdens het winterevent van CAP Noord aan de ijspiste van Kapellen zullen de aanwezigen (ondernemers, kaderleden en vrije beroepen) de kans krijgen om een roman (Verloren Strijd) aan te kopen van een beginnend Kapels auteur (Paul Brees). Ze kunnen dit boek als eindejaarscadeau schenken aan klanten of medewerkers. De actie loopt van 4/12 tot en met 11/12. Per verkocht boek wordt een bijdrage afgestaan aan het goede doel. Dat goede doel is de Kapelse vzw nl. Buitengewoon.

Waarom dit goed doel?

Buitengewoon is een Kapelse vzw die we als Kapelse ondernemers graag ondersteunen. Zij zorgen voor aangepaste arbeidsbeleving voor buitengewone mensen. Bovendien zijn enkele mensen van Buitengewoon actief lid van CAP Noord.

buitengewoon vzw

Bistro buitengewoon is een project door en voor buitengewone mensen. We kijken niet naar de beperking maar naar de mogelijkheden van onze medewerkers. De bistro zorgt voor arbeidsbeleving op maat ! We creƫren een veilige omgeving waar onze medewerkers zichzelf kunnen ontplooien. Buitengewoon hecht belang aan gezelligheid, gastvrijheid en interactie tussen onze medewerkers en de klanten. Ze zijn trots om de klanten te mogen bedienden met hun huisgemaakte producten.

Bekijk dit goed doel