Liefs voor Little Hearts

Ten voordele van LITTLE HEARTS

Onze kinderen Bo (11) en Daan (9) wilden na onze reis van 3 maanden graag iets zinvol doen voor de kinderen in Cambodja. Na een bezoek aan Little Hearts was dat snel beslist. We kochten 160 armbandjes op een marktje in Cambodja, gedeeltelijk met centjes uit de spaarpot thuis. Deze armbandjes verkopen we voor en tijdens de warmste week. En met het kleuterklasje waaraan ik en mijn partner zelf les geven, knutselen we kaarsenpotjes die te koop zijn aan een vrije bijdrage. Zo hopen we een steentje te kunnen bijdragen en Tony en de kinderen in Little Hearts te ondersteunen.

Waarom dit goed doel?

We zijn in oktober tijdens onze reis door Aziƫ op bezoek geweest bij Little Hearts in Cambodja. Wat een mooi project! Dat willen we heel graag steunen!!!

LITTLE HEARTS

Reeds 10 jaar bestaat Little Hearts vzw. Onze organisatie ontfermt zich over 40 weeskinderen; 13 buurtkinderen van het weeshuis en over 10 families die niets hebben. Onze visie is om de jeugd een betere toekomst te geven door sterk in te zetten op onderwijs. In 2019 hebben we reeds 5 kinderen die universitaire studies hebben aangevat. Binnen onze infrastructuur geven we de buurtkinderen en onze weeskinderen extra lessen engels en computer om mee te kunnen in de wereld van morgen!

Bekijk dit goed doel