Lichtjes Boven De Wolken

Ten voordele van Boven De Wolken

In het kader van ‘de Warmste Week’ slaan kinderopvang Mariawende, Paideia en Blydhove (samen is dat MaPaBly) de handen in elkaar.

Als ouder hebben we het bijzonder genoegen ons van uur tot uur te kunnen verwonderen over onze kinderen. Sommige ouders hebben minder geluk en verliezen hun kindje voor, tijdens of kort na de bevalling. De organisatie ‘Boven de wolken’ biedt deze ouders de mogelijkheid een mooie herinnering te bewaren aan hun kindje door het kosteloos aanbieden van een professionele fotoreeks.
Om ‘Boven de wolken’ te steunen verkopen we in exclusiviteit lichtgevende sleutelhangers.
Deze prachtige sleutelhangers zijn te koop tegen de steunende prijs van 5 euro in :

o Ons Huisje / Ons Tuintje : Keizerstraat 14, 8310 St.Kruis
o Hermelijn : Molenwiekstraat 30, 8200 St Andries
o Kakelbont : Koude Keukenstraat 8b, 8200 St Andries
o Blydhove : Generaal Lemanlaan 145 A, 8310 Assebroek

Waarom dit goed doel?

Een medewerkster van ons is sterrenmama geworden en we willen haar en alle andere sterrenouders een hart onder de riem steken

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel