lichtje in mijn hart

Ten voordele van Boven De Wolken

wij verkopen unieke gepersonaliseerde kaarsen, deze kunnen bedruk worden met zowel foto van u dierbare als tekst.
Ze kunnen gebruikt worden als cadeau voor een doop, trouw of verjaardag.

maar ook als een blijvende herinnering aan jou dierbare, zo kan je er een foto op plaatsen of aan de hand van de rouwkaart.

per verkochte kaars zal er €2 gedoneerd worden aan boven de wolken.

-standaard witte kaars vanaf €9.95 (8cm)
-gekleurde kaars vanaf € 15 (13cm)

Waarom dit goed doel?

onze dochter is op 27 weken geboren, in deze moeilijke periode zijn wij heel vaak geconfronteerd geweest met hoe fragiel zo'n kleintje is. wij hebben het geluk gehad onze dochter mee naar huis te nemen, maar beseffen heel goed dat dit geluk niet voor iedereen weggelegd is.

wij doneren aan boven de wolken omdat zij ervoor zorgen dat ouders in deze enorm moeilijke periode toch een blijvende herinnering hebben van hun kleine wonder.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel