Lewys voor boven de wolken

Ten voordele van Boven De Wolken

Wij doen enkele actie’s zoals,
-Pannenkoekenbak
- Koeken verkoop ...
En nog enkele inzamel actie’s zodat we ook ons steentje kunnen bij dragen.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn op 19 Juni 2019,
Ons zoontje Lewys verloren.
Wij zijn super goed opgevangen door boven de wolken & zij hebben echt super mooie foto’s & herinneringen gemaakt van de laatste momenten van ons klein gezinnetje samen met ons kleine vriendje Lewys. Zo hebben wij voor altijd onze kleine vriend bij ons dank zij deze herinneringen. Graag zouden wij via deze weg ook iets terug doen voor Boven de wolken! Omdat zij ons zo gesteund hebben in deze moeilijk tijd & dit voor ons mogenlijk hebben gemaakt dat we toch nog een mooi afscheid hebben kunnen nemen van ons Zoontje.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel