Levenslang leren materiaal

Ten voordele van OTL Jeugd & Volwassenen

Aanbod van een rode en witte wijn. Stefaan Wauters, een bekende oenoloog, selecteerde voor ons een Merlot uit Languedoc en een witte chardonnay uit Zuid-Afrika. Deze wijnen worden niet verkocht in de retail.
We kunnen deze aanbieden aan een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding nl 35euro per 6 flessen.
De opbrengst van de verkoop gaat naar de aankoop van materiaal om het leren bij de jongeren verder te stimuleren op een aangename manier.
De wijn kan besteld worden door een mailtje naar christine.festjens@telenet.be

Waarom dit goed doel?

Er bestaat te weinig voor jongeren met een NAH. OTL heeft heel fijne begeleiders die het beste uit de jongeren haalt, hen terug zelfvertrouwen geeft en zin geeft om hun talenten verder te ontwikkelen

OTL Jeugd & Volwassenen

OTL Jeugd & Volwassenen begeleidt mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) naar een volwaardige re-integratie in de maatschappij dankzij een integrale verzorgingswijze, gebaseerd op de optimalisatie van het aanwezige potentieel.

Het aanbod van de psycho-emotionele ondersteuning is gericht op de verwerking van (moeilijke) persoonlijke ervaringen en mogelijke trauma’s.
De BBG (Begeleider Bij Groeipad) speelt een cruciale rol in het begeleidingstraject van onze cliënten op alle levensdomeinen.

Bekijk dit goed doel