Levensbrugloop Philippe Lagae

Ten voordele van OIGO VZW

Philippe stierf vorig jaar op 20 december na een moedige strijd tegen kanker. De Gavertrimmers zorgden net voor hij stierf voor een mooi afscheidsmoment op de brug die de Gavers met Deerlijk verbindt.
Op zondag 8 december 2019 wordt de eerste "Levensbrugloop Philippe Lagae" georganiseerd ism de Gavertrimmers. Tussen 9u en 12u kan je vrij starten aan Bel&Bo om rondjes te lopen of te wandelen op een parcours inclusief de "Levensbrug". De afstand zal ongeveer 3 km bedragen.
Na het wandelen of lopen zal je kunnen genieten van een warme kop soep, pannenkoeken, chocomelk, picon, een biertje of frisdrankje. Er zal een collectebus staan waar een vrijwillige bijdrage kan gegeven worden. De opbrengst gaat naar "OIGO, opgeven is geen optie" in het kader van De Warmste Week. Inschrijven voor de Levensbrugloop kan door een mail te sturen naar secretaris@gavertrimmers.be. Op die manier kunnen we inschatten hoeveel personen we ongeveer kunnen verwachten.
We hopen op een talrijke opkomst!

Waarom dit goed doel?

Op 20 december 2019 stierf mijn man, Philippe Lagae, na een moedige strijd tegen kanker.
Zijn motto was "Opgeven is geen optie" en zo kwamen we in contact met OIGO.
Dit jaar wil ik samen met mijn kinderen en de loopclub waar we beiden lid van zijn/waren geld inzamelen voor OIGO.

OIGO VZW

VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) werd opgericht op 27 december 2007. De vereniging heeft tot doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en alle nodige initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van al haar acties informeren. ” Als specifiek doel richt zij zich tot het verbeteren van het comfort van de patiënt.

Bekijk dit goed doel