Leuks en zoet, kanker steunen we goed!

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op donderdag 28 november organiseren wij op campus Sanderus van de Thomas More hogeschool een leuke actie ten voordele van 'Kom Op Tegen Kanker'.
Van 12u tot 13u30 zijn wij met heeeerlijke cakes en cupcakes te vinden aan de ingang van de school.
Bij succes, tweede editie mogelijk...

Waarom dit goed doel?

Wij willen kanker de baas worden! Elk jaar sterven er dierbaren en geliefden van mensen rondom ons. Met onze cake/ cupcake en sleutelhanger verkoop, willen wij een bijdrage leveren aan het kankerfonds, zodat er meer middelen vrijkomen om onderzoek te doen naar kanker.
Het is een verschrikkelijke ziekte die eenieder van ons kan treffen...

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel