Lekkernijen van Anneleen

Ten voordele van Ouders voor Inclusie

Anneleen vult met veel plezier snoepzakjes, en bakt graag wafels, koekjes, cupcakes,.... die ze verkoopt op haar werk, in de buurt, in haar omgeving, op evenementen, op bestelling,....

Waarom dit goed doel?

Omdat ik 18 jaar ervaring heb met inclusief onderwijs en heel blij ben dat ik de vereniging Ouders voor Inclusie heb leren kennen. Dankzij hun steun hebben we aan inclusie kunnen doen. Momenteel is mijn dochter van 26 jaar gestopt met studeren en gaat ze inclusief werken. Maar dankzij haar voorbeeld geloven we zelf heel erg in inclusie. Inclusie zorgt voor een meer verdraagzame wereld, waarin iedereen erbij mag horen en overal echt welkom is.

Ouders voor Inclusie

Ouders voor Inclusie is een vereniging van en voor ouders van een kind/jongere met een beperking die kiezen voor inclusie, zowel op school, als in vrije tijd, arbeid, wonen en ...leven.
We willen inclusie in al deze domeinen verdedigen als een RECHT voor alle kinderen. Daarom ondersteunen we, o.a. via ons Steunpunt voor Inclusie, vooral de ouders en de jongere zelf tijdens het inclusietraject, organiseren wij een jaarlijkse Inclusiedag waarop ouders en kinderen elkaar ontmoeten, werken wij beleidsmatig en werken we ook aan sensibilisering.

Bekijk dit goed doel