Leefgroep Sleidinge for Life

Ten voordele van De Zonnegloed vzw

Elkeen van onze bewoners heeft één of meerdere ontwerpen voor de wenskaarten gemaakt. Wij zullen zowel kaartjes voor de feestdagen verkopen, als kaartjes voor andere gelegenheden. De kaartjes zijn dan ook in twee thema's verdeeld: Feestdagen en Allerlei. Een pakketje bevat 10 kaartjes en kost €8.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een leefgroep die bestaat uit acht jongvolwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Onze leefgroep is verbonden aan DVC De Triangel in Lovendegem. Elkeen van ons heeft een hart voor dieren, dus daarom zouden wij dan ook dit jaar centjes willen ophalen voor De Zonnegloed vzw. Wij willen de diertjes een zo goed mogelijk leven bieden in het park.

De Zonnegloed vzw

De Zonnegloed vzw is een erkend Europees opvangcentrum voor uitheemse wilde dieren die niet terug naar de natuur kunnen.
Deze dieren krijgen een definitieve hoopvolle warme thuis met de juiste voeding, aangepast verblijf, medische zorg en veel tijd.
Het zijn dieren afkomstig uit beslagnames van circussen, zoo's, illegale handel , of achtergelaten/gedumpte dieren.
We ontvangen voor ons werk geen subsidies dus uw steun is echt nodig. Uw steun maakt echt een verschil tussen leven en dood voor wilde dieren in nood.
Meer dan 100 soorten dieren kregen reeds terug een hoopvol leven.

Bekijk dit goed doel