L'eef voor leven

Ten voordele van CRIG-fonds

Dit jaar verkopen we in l'eef store (Onze-Lieve-Vrouwestraat 46, 2800 Mechelen) zowel truien, sjaals als mutsen. Dit telkens in twee verschillende kleuren. Ze werden door ons ontworpen en in een Belgische fabriek gemaakt, speciaal voor de warmste week. Ieder product bevat Alpaca wol dus ideaal om lekker warm de winter in te gaan.
Het goede doel dat we dit jaar steunen en waar onze integrale opbrengst naartoe gaat is de vzw CRIG-fonds.

Waarom dit goed doel?

Iedereen komt jammer genoeg vroeg of laat met kanker in aanraking. Of het nu bij familie, vrienden of kennissen is, het blijft een donkere wolk die opslag de zon doet verdwijnen.
Zelf ben ik er in mijn dichte familie al een paar keer mee geconfronteerd geweest. Dit heeft er mij zelfs toe aangezet om twee jaar geleden met mijn winkel te beginnen, om mijn droom na te jagen. Dit goede doel ligt dus heel nauw aan mijn hart.

Dankzij CRIG en haar werking kan er actie ondernomen worden om kanker tegen te gaan en zo een stapje dichter te komen bij haar doel. Want haar ultieme streefdoel is dat kanker in de toekomst voor nóg meer patiënten een behandelbare ziekte wordt en dat de nieuwe behandelingen minder bijwerkingen hebben.

Onderzoek redt levens! Laten we hier samen naar streven.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel