Laroy Group laat zijn hart zien

Ten voordele van Canisha

Laroy Group organiseert voor het eerst een quiz voor het personeel, de opbrengst van die avond gaat integraal naar Canisha. Daarnaast motiveren we ons personeel om acties te organiseren om zoveel mogelijk op te halen voor het goede doel. Dit in de vorm van verkoop snoep, soep en zoveel meer voor en door het personeel. We hopen op een mooi bedrag om Canisha een hart onder de riem te steken.

Waarom dit goed doel?

Als distributeur van dierenvoeding en dierenaccessoires liggen huisdieren ons nauw aan het hart. Canisha leidt hulphonden op voor mensen met een beperking, hoorhonden voor doven en slechthorenden en autismehonden voor kinderen zowel als volwassenen. Geweldig om te horen dat trouwe viervoeters naast vriendschap ook hulp kunnen bieden.

Canisha

VZW Canisha is een door de Vlaamse overheid gemachtigde assistentiehondenschool en leidt hulphonden op voor mensen met een beperking, hoorhonden voor doven en slechthorenden en autismehonden voor kinderen zowel als volwassenen. Canisha plaatst zijn honden HELEMAAL GRATIS bij personen met een beperking en is daardoor afhankelijk van giften, sponsors, en natuurlijk acties zoals deze van de Warmste Week!

Bekijk dit goed doel