lachwandelingen

Ten voordele van Natuurpunt

6 wandelingen: 3 op zaterdag, 3 op zondag, telkens om 9u, 14u en 19u

Vertrekpunt
Bezoekerscentrum Grote Netewoud, Watermolen 7, 2450 Meerhout
telkens om 9u, 14u en 19u

Kostpijs
5 euro per persoon

Inschrijving
bij Marleen Daems
014 309532
marleen.daems@belgacom.net
definitieve inschrijving na betaling op rekening BE31 7875 1915 3255

Voor wie
voor jong en oud
maximum 24 personen per groep
niet met buggy’s en rolstoelen wegens drassig pad

Wat voorzien
laarzen of stevige wandelschoenen
de groep van 19u gelieve een zaklamp en fluovestje mee te brengen

Parking
Hoek Lil met Molse Baan, Meerhout (op wandelafstand van 60 m)
Bibliotheek, Gasthuisstraat 29, Meerhout (op wandelafstand van 550 m via wandelpaadje langs Den Doktoor en de Grote Nete)
Markt, Meerhout (op wandelafstand van 650 m)

Waarom dit goed doel?

1. Omdat Natuurpunt niet politiek georiënteerd is en er in slaagt om met heel veel vrijwilligers heel veel dingen te verwezenlijken.
2. Omdat ze educatief werk verrichten in samenwerking met scholen, in hun bezoekerscentra lezingen geven en doe-activiteiten om alzo kinderen en volwassenen in contact brengen met de natuur en hun bewust te maken dat we zorgzaam moeten omgaan met de natuur.
3. Omdat zowel individuelen, families en groepen gratis gebruik kunnen maken van hun uitgezette wandelpaden en begeleide wandelingen.

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor natuurbehoud in Vlaanderen. Gesteund door 110.000 leden zetten meer dan 6.000 vrijwilligers zich dagelijks in om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Daartoe kopen en beheren we honderden natuurgebieden, brengen we de staat van de natuur in kaart en treden we in dialoog met beleidsmakers. We brengen mensen in contact met de schoonheid en kennis over de natuur via vorming en publieksacties. Jaarlijkse verwelkomen we meer dan 2 miljoen bezoekers in onze natuurgebieden.

Bekijk dit goed doel