Lachen en luisteren voor Hachiko

Ten voordele van HACHIKO

We beginnen de avond met comedy, met op het podium Sven Hardies, Johnny Trash, Michael Van Peel en de peter van assistentiehond in opleiding Urbain: Urbanus! Na de pauze spelen Les Poulains Flandriens de beste Belpop covers!

Wanneer? Zaterdag 23 november!
Programma:
19u30: deuren
20u00: Sven Hardies
20u30: Johnny Trash
21u00: Michael Van Peel
21u30: Urbanus
22:00 Pauze
22u15: Les Poulains Flandriens

Goed om te weten: er is parking voor de deur en de zaal is rolstoelvriendelijk!

Via de link hiernaast kan je aangeven hoeveel tickets je wil bestellen. Nadat we de bestelling hebben ontvangen krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met de betaalgegevens. Opgelet, we doen dit manueel: de bevestiging kan dus met een beetje vertraging komen. We doen ons best om de bestellingen dagelijks te verwerken.

Mocht je van ons geen mailtje ontvangen, kijk dan zeker eens in je spamfolder of mail gerust naar kim@ekimedias.be !

Opgelet: de plaatsen zijn zeer beperkt. Op = op!

Waarom dit goed doel?

Als gastgezin voor Hachiko vzw kunnen we met eigen ogen vaststellen wat een assistentiehond betekent voor iemand met een motorische beperking of epilepsie. Assistentiehonden helpen niet alleen bij de dagdagelijkse handelingen die niet lukken wanneer je minder mobiel bent, maar halen mensen ook uit hun sociaal isolement. Daarnaast zijn zij een ongelofelijke morele en emotionele steun voor hun baasjes.

Momenteel is onze derde hulphond in opleiding, Urbain, in de afwerkingsfase en als alles goed gaat zal hij in januari de levenslijn worden van iemand die hem nodig heeft. Tegen dat Urbain en zijn collega's hier klaar voor zijn, kostten ze Hachiko echter zo'n 25.000€ (per hond).

Elke hond wordt gratis geschonken aan iemand die hem nodig heeft en blijft zijn hele leven ondersteund door het team. En daarom kozen wij voor Hachiko: met onze steun hopen wij dat zij een volgende toekomstige assistentiehond kunnen opleiden en helpen.

HACHIKO

Hachiko vzw verandert levens door hulphonden te schenken aan personen met een motorische beperking en meldhonden aan personen met epilepsie. Assistentiehonden worden speciaal opgeleid om taken uit te voeren die voor het baasje niet evident of zelfs onmogelijk geworden zijn. Een assistentiehond is echter zoveel meer dan enkel praktische hulp. Ze zijn een steun en toeverlaat, een beste vriend en een bliksemafleider van de beperking. Wat zijn taak ook wordt, elke assistentiehond stimuleert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van zijn baasje. Een assistentiehond opent dus letterlijk én figuurlijk nieuwe deuren. Eén geplaatste assistentiehond die levenslang opgevolgd wordt, kost onze vereniging 25 000 euro. Omdat Hachiko niet wil dat de aanvrager van een assistentiehond een financiële drempel ervaart, schenken we onze honden gratis. Om dit te kunnen realiseren zijn we afhankelijk van giften en sponsoring.

Bekijk dit goed doel