Lach voor Leukemie

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Een gezellige comedy avond tvv Kom op tegen kanker, waar we genieten van de humor van Amelie Albrecht, Lukas Lelie, Kris Mantels & Domien Vloeiberghs! Tickets kosten slechts €10!

Waarom dit goed doel?

In het verleden zijn wij met onze KLJ al meerdere keren in contact gekomen met mensen die een kankerdiagnose kregen . We hebben zowel van op een afstand als van heel dichtbij kunnen ervaren wat kanker met een persoon doet. Dan hebben we het niet alleen over de lichamelijke gevolgen, maar zeker ook over de mentale uitdagingen die moeten worden doorstaan. Een belangrijk aspect in een poging om dit alles te overwinnen is in de eerste plaats de steun van mensen rondom je. Het helpt daarnaast ook zeer hard te weten dat er een grote groep gemotiveerde mensen is die iedere dag helpen bij het bestrijden van deze ziekte. Daarvoor kiezen wij voor Kom op tegen Kanker, omdat we weten wat zij iedere dag doen voor al deze mensen die hun steun het hardst nodig hebben.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel