La settimana più calda

Ten voordele van Saying Goodbye

Bij elke verkochte 'Warmste Week' aperitief, Warmste Week' pasta en Maandmenu, geeft Da Franco resp. € 0,50, € 1 en € 2 aan Saying Goodbye en ook de klanten kunnen in een spaarpot een bijdrage deponeren voor Saying Goodbye.

Waarom dit goed doel?

Saying Goodbye is 5 jaar geleden opgericht door een gedreven toffe madam die via haar werk in contact kwam met mensen die het moeilijk hadden bij het verlies van een dierbare. Het doel van Saying Goodbye is in de eerste plaats kinderen, jongeren en volwassenen met elkaar in contact brengen opdat zij steun en erkenning bij elkaar kunnen vinden. Zij worden begeleid door professionele therapeuten met het hart op de juiste plaats die hier vrijwillig aan meewerken. Saying Goodbye is een vzw voor mensen, gedragen door mensen en ook wij willen graag ons steentje bijdragen opdat zij verder deze ontmoetingsmomenten en begeleiding kunnen uitbouwen.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel