Kunst Voor Dierenwelzijn

Ten voordele van Monsieur Gustave

Ik ben kunstenaar en zal tussen 22 oktober en 24 december 2019 een gedeelte van de opbrengst van mijn schilderijen schenken aan Monsieur Gustave.

Mijn werk zal tentoongesteld worden in Geukens en De Vil galerij van 29 november tot en met 1 december 2019. Jullie zijn bij deze allemaal welkom op deze tentoonstelling. www.tobeantwerp.com

Kan je er dan niet bij zijn, vind je mijn werk ook terug op www.selinaydinol.com

Voor een toekomst met enkel nog lege dierenasielen!

Waarom dit goed doel?

Ik begrijp de nood aan de projecten van Monsieur Gustave. We hebben meer inzicht nodig in het gedrag van onze allerliefste huisdieren. Meer begrip zorgt ervoor dat huisdieren minder snel in het asiel terecht komen.

Monsieur Gustave

Monsieur Gustave is een non-profitbelangenorganisatie voor huisdieren en hun baasjes. Door in te zetten op sensibilisering en preventie willen we de toestroom naar de asielen tegengaan.

Het leven voor een huisdier in een asiel brengt namelijk ontzettend veel stress met zich mee. En aan de beslissing om een huisdier weg te doen, gaat heel vaak een lange periode vooraf. Sommige mensen komen door onvoorziene omstandigheden in een situatie terecht waar ze niet langer zelf de zorg kunnen dragen voor hun huisdier. Door deze mensen te helpen, in de vorm van ondersteunende middelen (kennis, opvang en andere tools) kunnen we voorkomen dat zij afscheid moeten nemen van hun geliefde dier en zo het gezin bij elkaar houden.

Bekijk dit goed doel