Kunst te koop

Ten voordele van SAMEN PLANNEN vzw

Na een opleiding aan de kunstacademie schilder ik nog wekelijks en verkoop ik nu enkele van mijn schilderijen voor het goede doel. Van deze schilderijen kunnen op vraag ook postkaarten gemaakt worden.
1 schilderij kost 250 euro en 2 postkaarten zijn te koop voor 5 euro.
Bestellen kan via greetmertens53@hotmail.com of 0498 847 853.
https://greet-mertens-galerij.webnode.nl/

Waarom dit goed doel?

We vinden het fantastisch dat Eva en Paul zich met open hart, zonder vooroordelen, inzetten voor kwetsbare mensen en zo de samenleving warmer maken.

SAMEN PLANNEN vzw

OMDAT ER VOOR IEDEREEN EEN PLEKJE IS OP DEZE WERELD!

SAMEN PLANNEN vzw zet zich in voor een warmere samenleving, een meer menselijke hulpverlening en geeft een stem aan de meest kwetsbare personen in onze maatschappij.

We verwezenlijken dit o.a. door volgende initiatieven:

SAMEN OP PAD laat mensen terug in zichtzelf geloven en wil een medereiziger (compagnon de route) zijn in hun zoektocht naar een plekje in de maatschappij.

SAMEN WARM brengt diverse mensen samen om maandelijks na te denken over hoe we de samenleving warmer kunnen maken. Eén concrete actie van de SAMEN WARM-groep is lancering van de website www.samenwarm.be.

SAMEN BUREN wil buren opnieuw met elkaar verbinden en inzetten op de informele netwerken van mensen. Vooral in kwetsbare buurten wil het outreachend werken, in de buurt tussen de mensen staan en van buren terug échte buren maken.

Meer info op www.samenplannenvzw.be

Bekijk dit goed doel