KSA Kerst Kaffee

Ten voordele van Kinderen van de Zon

We houden met de leiding op voorhand een veiling online waarin we onszelf ter beschikking stellen aan de hoogste bieder om een etentje te organiseren, een optredentje te geven e.d. Op De avond van het feest zelf komt er nog een taartenverkoop en maken we de winnaars van de veiling bekend. Doorheen de avond kunnen de bezoekers plaatjes aanvragen, mits een kleine donatie voor het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Omdat we als jeugdvereniging (KSA Elst) bekommerd zijn om de jeugd en graag kiezen voor een lokaal en kleinschalig goed doel.

Kinderen van de Zon

Kinderen van de Zon is een onafhankelijke, pluralistische vzw die de levenskwaliteit van de bevolking, kinderen in het bijzonder, in Gambia wil verbeteren.
In 2011 werd een semi-profesionele legkippenstal gebouwd met een capaciteit van 1000 leghennen en nog hetzelfde jaar werd gestart met de bouw van een lagere school voor een 300tal kinderen. Het ene project ondersteunt het andere en beide projecten zijn complementair : de legkippenstal, gebouwd in hetzelfde dorp moet op termijn mee instaan voor de financiƫle ondersteuning van het schoolproject.
Meer info vind je op www.kinderenvandezon.be
of
https://www.facebook.com/groups/120947618018749/

Bekijk dit goed doel

Video's