KSA FOR LIFE!

Ten voordele van de korf vzw

Voor vele KSA'ers is het hemd hun belangrijkste schat aan herinneringen! Wat is er leuker dan hier het goede doel mee steunen? Ik verkoop badegekes in de vorm van een vlammetje met hierin de woorden KSA FOR LIFE! Op die manier creëren we samen nog een mooie herinnering! De badegekes kosten €3/stuk!

Waarom dit goed doel?

Ik ben een studente orthopedagogie die momenteel stage loop in vzw de korf. Ik verloor men hart hier en wil het aller beste voor de kinderen/jongeren. We botsten vaak op financiële grenzen die er voor zorgen dat de gasten soms niet alle ontwikkelingskansen krijgen! Met de centjes die ik zal inzamelen hoop ik om ze een warm hart onder de riem te steken! Ze verdienen namelijk niets beter dan het aller beste!

de korf vzw

Organiseren en ondersteunen van begeleidingstrajecten voor kinderen en jongeren in een (tijdelijk) moeilijke leefsituatie, samen met de ouders en het betrokken netwerk. Extra middelen uit concrete acties worden in eerste instantie ingezet voor het aanbieden en organiseren van vrijetijdsinitiatieven voor deze kinderen en jongeren.

Bekijk dit goed doel

Video's