Kroonkurken tegen kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Om kom op tegen kanker te steunen verkopen wij "kroonkurkverzamelaars", mooie kunstwerkjes om aan de muur te hangen waarin kroonkurken worden gestopt. Dit geeft een heel mooi decoratief stuk om omhoog te hangen in de living, man cave, werkplaats. Ideaal voor de bierliefhebber! Verder hebben we ook champagnekroon verzamelaars, hetzelfde concept maar met champagne/cava kroontjes!

Deze werkjes zijn ideaal om cadeau te geven met de kerstperiode!

Voor elke verkochte kroonkurkverzamelaar (of champagnekroon verzamelaar), gaat er 5 euro naar kom op tegen kanker!

Waarom dit goed doel?

In mijn dichte kringen ben ik al meermaals geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Goede vrienden, familie, schoonfamilie, in elk van deze kringen ken ik wel iemand die te kampen heeft met deze ziekte. Kanker blijft een ziekte waar je compleet machteloos tegen staat, daarom wil ik zoveel mogelijk helpen om het onderzoek een boost te geven en hopelijk kan deze ziekte ooit de wereld uit gekegeld worden!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel