Krokske aan 't Dokske

Ten voordele van MOEDERS VOOR MOEDERS

Onze firma is gelegen in de Merksemse wijk 't Dokske. In deze wijk heerst veel kansarmoede, daarom steunen wij graag Moeders voor Moeders. Maandag 16/12, woensdag 18/12 en vrijdag 20/12 serveren wij tussen 12u en 13u30 croque monsieur uit het vuist: Krokske aan 't Dokske. Vrijdag 20/12 sluiten wij onze warmste week af met een winterdrink vanaf 16u.

Waarom dit goed doel?

Ons administratief team bestaat uit 2 alleenstaande moeders, zij begrijpen maar al te goed dat alle hulp welkom is. Daarom kiezen wij deze VZW als goed doel.

MOEDERS VOOR MOEDERS

Directe materiƫle basishulp voor kinderen tem 12 jaar van gezinnen die in armoede leven. De hulp omvat kinderkleding en schoentjes, speelgoed met verjaardag of Sinterklaas, alles van babymateriaal, gevulde boekentas voor school, wekelijkse voedselpakketten, maandelijkse verzorgingspakketten, bed- en badlinnen. Verder hebben mama's de mogelijkheid om hun baby en peuters een badje en maaltijd te geven en er is een tijdelijke opvang voorzien voor de kinderen die meekomen. Een radeloze moeder, die geen andere oplossing ziet, kan bij ons terecht om anoniem haar kindje achter te laten in het vondelingenluik. De vzw ontvangt geen subsidies, maar financiert zijn werking 100 % dank zij giften. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Alles wat verdeeld wordt is geschonken door gezinnen en bedrijven.

Bekijk dit goed doel