Kringmathon

Ten voordele van Stichting Pelicano

Dit jaar doen we waar we goed in zijn: sporten en spelen. 12 UUR LANG! Maar we doen dit natuurlijk niet zomaar. We laten ons sponsoren en die opbrengst gaat dan integraal naar de stichting Pelicano. Geld inzamelen en plezier maken! Beter kan het niet...

Waarom dit goed doel?

Als jeugdbeweging hechten wij vanzelfsprekend veel waarde aan het garanderen dat elk kind in zo goed mogelijke omstandigheden kan opgroeien. Daarom dat wij dit jaar bijna letterlijk bloed, zweet en tranen (maar hopelijk ook een behoorlijk bedrag) willen geven aan de stichting Pelicano.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creƫren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiƫle ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel